Coronaepidemien har afskåret landets unge fra at få hjælp på gruppeforløbet LÆR AT TACKLE angst og depression – for unge, som udbydes af næsten hver anden kommune. Derfor har Komiteen for Sundhedsoplysning tilpasset voksenkurset LÆR AT TACKLE angst og depression – online, så unge i alderen 15-25 år nu også kan tilbydes forløbet på særlige hold.

Midler fra den A. P. Møllerske Støttefond og TrygFonden betyder desuden, at alle danske LÆR AT TACKLE-kommuner gratis kan tilmelde unge til onlinekurserne. Det gælder for øjeblikket 67 kommuner.

De første ungehold starter op med omgående virkning. Herefter opstartes der løbende nye hold frem til sommerferien.

Hvert kursus løber over 6 uger og består af 6 moduler samt live-undervisning én gang om ugen. På livedelen introduceres kursisterne til en række emner, som de efterfølgende arbejder med på egen hånd. Desuden hjælper de hinanden med at løse fælles udfordringer via en chatfunktion. Kursisterne kan hverken se eller høre hinanden.

Læs mere om onlineindsatsen HER.