I samarbejde med Københavns Kommune afholder Komiteen for Sundhedsoplysning virtuel konference 4. maj under titlen “Kommunen, borgeren og det virtuelle rum – fremmøde eller on demand?” Dagen tager afsæt i, hvilke forventninger borgerne har til kommunerne i en tid, hvor næsten al information ligger online, mange fysiske møder er erstattet med virtuelle rum.

Programmet byder på vidensdeling og inspiration til, hvordan man kan – og måske skal – fange borgernes opmærksomhed i fremtiden.

Mød blandt andre sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling, fremtidsforsker og direktør Bogi Eliasen og kommunikations- og public affairsdirektør Annette Spanggaard fra Coca Cola, der giver input fra en anden verden.

Hør også om KøbenhavnsGladsaxeKøge og Viborg kommuners samt Komiteen for Sundhedsoplysnings erfaringer med test af forskellige virtuelle platforme til en indsats for pårørende.

Arrangør: Komiteen for Sundhedsoplysning og Københavns Kommune

Se program HER
Tilmelding HER