Hvorfor er vejen til forandring så kringlet? Det fik 323 deltagere fra 53 kommuner svaret på under LÆR AT TACKLEs 14. nationale instruktørsamling 28. oktober 2020. På grund af Covid-19 forløb samlingen som livestreaming, hvor deltagerne fulgte dagen i mindre grupper lokalt i kommunerne.

Dagens program bød blandt andet på foredrag med hjerneforsker Peter Lund Madsen, som fortalte om hjernen, forandring og den sunde levevis. Bagefter gjorde Anders Dahlin Koefoed (Psykiatrifonden) os kloge på styrkespotting, som samtidig var kickstart til dagens workshop. Vi fik også besøg af LÆR AT TACKLE-instruktør Maria Adele Bonde, som i et åbent og ærligt interview delte sine erfaringer med at skabe et godt liv som mor, hustru, medarbejder og ambassadør for EN AF OS på trods af langvarig sygdom.  

I løbet af programmet var der indlagt deltagerquizzer samt mulighed for, at alle kunne stille spørgsmål og bidrage med refleksioner i ordskyer, der blev vist på skærmen.

Se konferencehæfter fra tidligere samlinger HER