PROJEKTUDVIKLING

Livet med nyresygdom

Livet med nyresygdom er et udviklingsprojekt, vi har lavet i samarbejde med Nefrologisk (nyre-) Afdeling, Fredericia Sygehus  – nu Sygehus Lillebælt.

På baggrund af en litteraturafdækning samt workshops med sygehusets læger og sygeplejersker rammesatte vi en patientuddannelse for nefrologiske patienter.

Resultatet er et aktiverende og motiverende forløb, der i højere grad end hidtil styrker nyrepatienter i at træffe kvalificerede valg omkring nyretransplantation og dialyse. Desuden lærer patienterne at håndtere udfordringer, som typisk knytter sig til et liv med kronisk sygdom.

[dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon” _builder_version=”4.2.2″ border_radii_main=”on|90px|90px|90px|90px” border_color_all_main=”#333333″][dssb_sharing_button _builder_version=”4.2.2″][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” _builder_version=”4.2.2″][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”linkedin” _builder_version=”4.2.2″][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

Kontakt

Chefkonsulent Nicolaj Holm Ravn Faber

Mail: nhf@sundkom.dk
Tlf: +45 22 67 10 12